Need Help?

Support Team


24/7 Helpdesk:
helpdesk.jetapps.com


24/7 Support Email:
support@jetapps.com



Sales Team


Sales Email:
sales@jetapps.com



Billing Team


24/7 Client Area:
billing.jetapps.com


Billing Email:
billing@jetapps.com


Whmcs 5.3.9 breaks login

Bridge between WHMCS to Joomla - More Information
nowayjose2606
Posts: 9
Joined: September 22nd, 2014, 4:23 am

Whmcs 5.3.9 breaks login

Post by nowayjose2606 » October 8th, 2014, 7:07 am

Eli,

The 'MODELS' and 'LANGUAGE' folders from the 'ADMIN' directory are still missing in the component. This is what was causing the error noted in the thread I opened two weeks ago.

User avatar
elialum
Staff Member
Staff Member
Posts: 336
Joined: October 25th, 2015, 1:44 pm

Whmcs 5.3.9 breaks login

Post by elialum » October 8th, 2014, 1:12 pm

Hi,
I installed the latest version and I can confirm that on the Joomla side access still fails, however, I did notice under the Joomla 'User Manager' that the 'Last Visit Date' did in-fact change to the exact time I logged into WHMCS, however, none of the menus set to access levels above Public became available.
Just tested it twice with clean joomla install, works great.
Can you turn on WHMCS debug log and see the response you are receiving from Joomla ?
If there is an error, it should be displayed there.
The 'MODELS' and 'LANGUAGE' folders from the 'ADMIN' directory are still missing in the component. This is what was causing the error noted in the thread I opened two weeks ago.
Never was able to replicate this error, it shouldn't throw an error (although the folders aren't there).
I'll appreciate if you can replicate this error at your side and open a support ticket with us providing access details so we can investigate this issue further.

Kind regards,
Eli.

troyhall1270
Posts: 18
Joined: December 24th, 2013, 5:12 am

Whmcs 5.3.9 breaks login

Post by troyhall1270 » October 8th, 2014, 6:34 pm

Eli what version of Joomla are you using?

User avatar
elialum
Staff Member
Staff Member
Posts: 336
Joined: October 25th, 2015, 1:44 pm

Whmcs 5.3.9 breaks login

Post by elialum » October 8th, 2014, 10:43 pm

Hi,
Eli what version of Joomla are you using?
Latest 3.3.6 version.

Eli.

Post Reply